friends with benefits

acum cateva luni eram convinsa si gata sa sustin in fata oricui ca aceasta notiune exista.

doi oameni care se intalnesc regulat si fac sex, tot regulat, dar care nu sunt impreuna. fiecare isi vede de viata lui in rest, se face un mic schimb de amabilitati inainte, dupa sau intre si gata.

ciudat cum un episod dintr-un serial iti prezinta o perspectiva in care dintr-un astfel de aranjament iese un copil. ce faci atunci?

nu esti cu omul ala, nu prea ai nici un fel de legatura cu el, nu ai nici un drept sa ii ceri nimic si nici el sa iti ceara tie…e ciudat. de acord ca sarcini pot surveni si dintr-un one night stand dar aici e un pic mai complicat pentru ca pe omul asta il vezi, de cele mai multe ori e chiar cineva cu care te intalnesti frecvent si mai ales stii ca il poti gasi, ca e acolo, ca exista, il cunosti-poate nu povestile de liceu da’ preferinta pentru o anume parte a patului sau marca de prezervative o stii sigur.

hmmm…..

ciudat cum am plecat de la un serial si am ajuns sa scriu cu totul si  cu totul altceva decat imi propusesem sau decat e in capul meu de fapt.

eu am o problema personala cu ideea de friends with benefits.

nu stiu daca mai cred in ea sau nu.

inclin inspre nu. si asta pentru ca oricat de mult ai incerca sa tii  lucrurile sub control, la un moment dat ceva se intampla.factic sau nu…dar se intampla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s