perspective in culori

cum legea porcariei universale trebuie sa aiba o compensatie, mi se mai intampla si lucruri bune. ma mai duc a scoala si mai aflu ca sunt in sheep dish rau de tot ca apoi sa ma duc si sa am cel mai bun interviu din viata mea. i kicked ass. am rupt.

acum trebuie sa mai rup o data la interviul final de luni cu un concept de conferintaa facubila si sa ma angajez cu un salariu, negociat in functie de idee, de la mare la foarte mare.

si partea cea mai interesanta nu e data de bani, ci de faptul ca voi fi angajata pe o functie mai mare, cu o putere de decizie mai mare si cu un singur sef, respectiv seful cel mare.

ceea ce e visul numarul 2 dupa ala cu facerea firmei tale.

cu cati mai putini sefi, cu atat mai bine. daca e unu, care mai e si simpatic si cu care te-ai inteles de la inceput- si mai bine.

si totul tine de tupeu.nervi de dimineata-inexplicabili-, nervi de scoala-oooo, at de explicabili-, un taximetrist prost si in a doua zi de munca, invartit sa gasit adresa, intarziat juma’ de ora si o domnisoara infinit de proasta te fac sa ceri sa vorbesti direct cu sefu’ si sa ai atitudinea iepurasului care il da dracu cu tigaia lui cu tot.

tupeu.

plus ca sunt frumoasa, desteapta si sarmanta. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s