speciali

cam asa se pot descrie vreo jumatate din oamenii din clubul de mare fitza si mare stil in care am fost aseara. eu sa muncesc, ei sa se distreze.

pornim de la  barmanii geluiti si pierduti la spate care se mai opreau din cand in cand sa se mai uite in una din cele 3.000 de oglizi daca le sta bine freza, tricoul mulat sau spranceana pensata/rasa pe alocuri.

si-ajungem la clientela formata din PISI dormice de afirmare si de sponsori si strainezi dornici de compania PISI-urilor. foarte misto multe dintre pisi, n-am ce zice…majoritatea imbracate la fel, frezate cam la fel si copiate toate din COSMO. se evidentiau cele care-ti spargeau lentila si retina si cele cateva pe care se vedea clar si stilul si banii dati pe respectivele tinute.

domnii erau de 3 categorii:

1.categoria eu am bani, am foarte multi bani si deci nu te intereseaza nici ca am burta, nici ca am cu 20 de ani mai multi ca tine, nici ca am 1.50 pe tocuri si nici ca nu leg nici 3 cuvinte in nici o limba in care am putea comunica. veniti la agatat pisi.

2.categoria sunt frumos, sunt foarte frumos si am stil si haine si ceas si bani si freza si spencene pensate si figuri in cap si nu ma uit nici in sanga nici in dreapta cand merg si am o voce afectata si fumez slims-uri. la aceasta categorie chiar daca exista neuronul, el este ascuns bine.veniti la agatat sau la afisat pisi.
3. categoria oameni normali veniti acolo cu aferenta prietena sau cu bajetii care nu numai ca isi permit sa frecventeze clubul ala dar le si place. foarte frumos, bravo lor. veniti pur si simplu sa se distreze.

m-a distrat la un moment dat o exemplificare foarte exacta a celei mai proaste combinatii dintre cele de mai sus:

avem una bucata arabete tripat la maxim,-nu stiu pe ce era dar asa venise si bause apa plata toata seara- si una bucata aspiranta la categoria pisi. saraca fata sunt convinsa ca era dama de consumatie ca de companie n-avea cum. slaba moarta,cu niste picioare cat mana mea, cu niste tatze foarte mari bagate intr-un sutien foarte mic…imbracata intr-o perecehe de pantaloni scurti, albi, modelul juma de cur si intr-o bluzita care usor se putea confunda cu un sutien.uitata in solar de zici ca se intorsese din sahara, cu un par blond-pui lung dar degeaba si cu miscari de dansatoare la bara.ce-i frumos e ca atat de tare facea nota discordanta incat celelalte pisi aflate la masa in compania prietenilor la fel de arabeti dar numai beti au exilat-o de tot pe saraca fata intr-un capat de masa si nici ca o lasau sa li se-aproapie.

m-a mai distrat replica de agatat a arabetelui tripat: ce are ochelari frumos este.tot ce are ochelari trebuie sa dea mie numar telefon.

m-au salvat de la plictiseala tipul misto de la emagic cu care am putut slava-domnului conversa si mohito-ul facut bine si moca.

si da…avea dreptate acest trend-setter, acest minunat si de-a dreptul mirobolant domn bucurenci: muzica e exact ca in club a, fire, expirat, b52 si asa mai departe doar ca mixata pe house.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s