Urban Kiss

sunt inca in starea spectacolului si sper sincer sa mai raman acolo.o stare de uimire sincera, de admiratie profunda si mai ales de optimism. de fapt, cred ca asta e si unul dintre lucrurile remarcabile ale acestui spectacol-e, slava domnului, POZITIV.

celelalte lucruri remarcabile urmeaza in felul urmator:

1.Razvan Mazilu care este Razvan Mazilu si care desi este unul dintre cei doi protagonisti a reusit sa creeze o poveste atat de fluenta si-nchegata incat a pus in valoare fiecare om din distributie.

2.Povestea in sine- una simpla cu un El si o Ea pierduti in urban, in tot ce e urat rau si fals in oras care se regasesc prin iubire, optimism si atitudine.

3.Distributia-oameni tineri si entuziasti dar profesionisti pana la cea mai mica miscare.

4.Muzica-foarte bine aleasa pentru fiecare moment in parte.

5.Proiectiile video-spectaculare.

4. Simbolismul prezent in fiecare miscare, in fiecare scena.

5.Aparitia absolut dementiala a lui Marius Urzica pentru un moment din spectacol.Gratia, finetea si bunatatea care i se citeste pe fata. Senzationala partenera lui- o tipa din distribuie al carei nume din pacate nu l-am retinut- care a completat perfect momentul unui om care este totusi campion olimpic la ceea ce facea acolo.

6.Finalul.

Spectacolul ca intreg, fara nici un gol, fara absolut nimic de umplutura.Desavarsit.

La capitolul note de subsol de remarcat ca publicul a fost-de data asta- unul adecvat. Avand in vedere ca a fost premiera era putin probabil sa fie altfel dar venisem cu o oarecare strangere de inima de-aseara cand la Cabaret media de varsta era 60+ ceea ce e frumos si minunat in general pentru opereta dar foarte prost in special pentru spectacol.

Un spectacol la care cu siguranta mai merg si la care cu drag imi voi tiri prietenii.

MERITA.(si meritam si eu)

10 responses to “Urban Kiss

 1. Numele partenerei lui Marius Urzica este Monica Strat – solista a corpului de balet.

 2. merci foarte mult.chiar m-a impresionat mult…iti trebuie ceva curaj si mult talent sa faci un numar cu un gimnast de calibrul lui Marius Urzica.

 3. Publicul nu mi s-a aprut adecvat in ceea ce priveste aplauzele aparute in momente nepotrivite…Si apropo de public, io nu inteleg cum de vin mosi si babe (no offence, dar ma enerveaza) care la sfarsit comenteaza vai ce urat vai indecent dar la Broadway sunt cu binoclul la nas…brrrr…..
  Da, eu sper sa fie showul anului in materie de dans teatru si ce mai e…asta daca nu cumva ne pregateste vreo premiera si mai si 😀

 4. va rog mult,spuneti-mi cine a compus melodia din fragmentul lui marius urzica si a monicai strat din urban kiss!va implor!

 5. nu inteleg cum pot oamenii sa fie atit de creduli si sa inghita un show atit de comercial si superficial. este jenant. parca n-am avea tone de show-uri penibile la toate televiziunile comerciale. ne mai trebuie un spectacol plin de banalitati si truisme cu pretentii de exprimare artistica. idei plate si clisee vandute drept arta, o echipa decenta, dar nepusa in valoare. tot ce este pus in valoare este ego-ul autorului care nu paraseste scena 99 % din durata spectacolului, ci se pune tot pe sine in prima linie chiar si atunci cind pe scena a facut momente pentru alti balerini. am vazut toate spectacolele sale, dar urban kiss va fi ultimul. m-am simtit jignita de nivelul atit de superficial si comercial al spectacolului. m-am convins ca razvan mazilu nu e decit un nume in spatele caruia se ascunde un comerciant ieftin. un nume gonflat de o societate incapabila sa mai distinga ceva. e mult mai receptiva la show si la pus poalele-n cap. astazi publicul poate fi pacalit foarte usor. daca i se repeta de 20 de ori ca X e un star, X este un star. punct.

 6. Pt. Alina Popescu: cu tot respectul pe care ma straduiesc sa il am fata de parerea dvs. in legatura cu faptul ca Urban Kiss e un show comercial si superficial, nu pot sa nu spun ca, in orice caz, va inselati in ceea ce priveste faptul ca Razvan Mazilu a profitat de acest spectacol pentru a se pune pe sine in centru. Va spun sigur ca daca dorea sa fie el si numai el in centrul admiratiei, facea un one-man show, i-ar fi fost si lui mai usor decat sa coordoneze o echipa care poate nu gandeste la fel ca el si s-ar fi asigurat asa si de faptul ca e singurul care primeste laurii. Dar domnul Mazilu reuseste sa fie, slava Domnului, suficient de talentat incat sa nu umbreasca, ci sa puna in valoare individualitatea fiecaruia pe scena, si martore in acest sens sunt celelalte zeci de spectacole care ii poarta semnatura pentru coregrafie si regie.
  Si apoi, de ce vi se pare ca ar fi un spectacol asa de superficial? Nu credeti ca artistii, chiar si cei mai rafinati dintre ei, au mai multe euri si ca fiecare trebuie lasat sa zburde liber? De ce trebuie ca Razvan Mazilu sa fie neaparat personajul plin de dramatism din Dorian Gray sau Simfonia Fantastica? Mie tocmai de-asta mi-a placut Urban Kiss-reuseste sa fie la fel de autentic ca in spectacolele “grele” si intr-o postura “urbana” . Recunosc ca am venit la premiera neasteptandu=ma sa fiu data pe spate, deci nu sunt subiectiva, dar iata ca universul lui complex a reusit iar sa ma uimeasca…
  Cred ca mai mult simt ludic v-ar ajuta sa receptati altfel Urban Kiss, spectacol care, de altfel, nu e deloc lipsit de substanta…

 7. andreea, melodia din momentul coregrafic al lui Marius Urzica si Monica Strat apartine lui Brian Eno!

 8. frumos spectacol. dar cine stie ce melodie este in final? stiu ca la baza sta peggy lee – fever. dar aici nu era ea

  • Dan,melodia de la final apartine trupei Lamb si se numeste “The Wonder”. Tot acestei trupe ii apartine si piesa cu care incepe spectacolul- “What Sound”.
   Varianta aceea de la Fever ii apartine lui Adam Freeland.
   Ma bucur ca ti-a placut spectacolul 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s