stereotipii comportamentale

Ni se pare intotdeauna ca suntem speciali, ca povestile ne sunt unice si ca dramele se-nsira cu model.Cel putin cand e vorba de-amor, meteahna asta isi scoate coltii mai repede ca niciodata si ne face sa credem ca poate-poate la noi o fi altfel.

Si doare-al dracu de tare cand vezi ca scenariul prestabilit ti se-azeaza bine merci pe frunte pentru ca povestea amantlacului ramane aceeasi de fiecare data.

Nu te-ai vedea vreodata, fereasca sfantu, cu eticheta de amanta si totusi cand ti se pune pata pe unu si il vrei, nu mai conteaza nici cat de logodit e, nici ca e a treia oara si nici ca precedentul exista.

Si-ncepe caruselul.

Cu telefoane pe ascuns in drum spre munca, cu mailuri doar pe adresa oficiala, cu declaratii care te pun pe norul de pe care cazi fix in cap cand iti dai seama ca nu poti sa-i spui noapte buna decat o data pe saptamana, daca ai noroc in viata.

Si minte-n draci si te chinui sa nu-l auzi si-ti face toate fazele alea pe care oricare alta ar fi proasta daca le-ar suporta.

Si-ti spune ca o paraseste. Si o paraseste ca sa aiba unde se-ntoarce.

Pentru ca ea e suficient de desteapta sau de receptiva incat sa fie la fel de perversa si de rece ca tine.Si pentru ca face exact ce ai fi facut tu sau multe altele in locul ei. Si e normal.

Si-atunci accepti infrangerea si mergi mai departe, de data asta fara sa mai sustii sus si tare ca tu n-o sa faci asta niciodata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s