cum sa-ti zica?

context : patru fete semi-necunoscute intalnite cu un prilej dintre cele mai nobile – un targ de job-uri- si ajunse intr-o carciuma din cele mai banale – red lion.

o pizza, o bere, atmosfera se destinde din ce in ce si se trece prin joburi, prieteni comuni sau nu, barbati, sex, inselat, o barfa mica, nedreptate sociala, salarii, concerte, fumuri, amintiri, mihaela radulescu si dani otil si cam prin toata subiectele ce se pot pune pe masa in atari conditii.

in tot acest timp, la masa alaturata, un individ destul de dubios tragea cu urechea. la fiecare cuvintel, radea la glume, se incrunta cand nu intelegea ceva, pierdea privirea daca il fixa … omul participa activ.

mi s-a intamplat de o mie de ori sa mi se asculte conversatiile in locuri publice, cum mi s-a intamplat de destule sa prind si eu franturi si sa le ascult. dar ai omule un pic de decenta…fii un pic discret, prefate un pic concentrat in a manca snitelul si cartofii prajiti si nu iti mai lua o cafea doar pentru ca noi ne mai luam o bere. be decent enough cat sa nu ne faci sa bagam tot soiul de teorii ale conspiratiei cu privire la identitatea si profesia ta.

nu-mi dau seama cum ar putea fi numiti oamenii de genul asta. echivalentul voyeur-ului pentru ascultat. asta chiar avea aceeasi placere…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s