am tot zis

to-ho-hoooot zic intr-una ca fac si dreg multe lucruri si uite ca nu fac asta. am tot zis ca scriu mai mult pe blog, am tot zis ca mananc mai putin si ma apuc de sport(din nou), ca ies la mai multe cafele, ca incerc sa zambesc mai mult si sa imi tin piticii de pe creier un pic mai sub control.
ceea ce n-am facut pentru ca sunt un om rau si mai ales lenes.

in schimb am ajuns la 2 concerte misto in ultima saptamana, respectiv un Wake up Fest de duminica trecuta si un Vita de Vie de joia asta.
Wake up fest-ul a fost foarte misto, in partea pe care am inteles-o(de la emil la si pana la Junkyard). compania frumoasa rau,o mitza vesela si un dan implicat. concert frumos. pupat piata independentei si cand sa manaci si tu o pizza ca omu, am batut vreo cateva crasme pana sa renuntam resemnati la gandul ca in bucuresti oamenii nu manaca noaptea. de-aia suntem asa sanatosi, f’tuva restaurantele-n dos.

La Vita de Vie, iar mi-a placut. Ei au avut chef sa cante, eu am avut chef si motive intemeiate sa beau si sa dansez, oameni noi si frumosi, oameni vechi si entuziasti (Guci power), votca cu suc de pere in loc de coldrex … studenteala.
Intre timp, la mama acasa e frumos, iubitu pleaca si asta e urat, iar la birou imi spun oameni straini ca in 4 luni de zile nu m-au vazut zambind, ci numai trista si suparata. no shit, sherlock?really? nu te creeed…

si-acu, ce sa raspunzi la asta. daca zic ca eu sunt de fapt un om vesel care rade mult si din tot sufletul, am clar tulburari schizofrenice de comportament. daca zic ca de fapt eu sunt o trista innascuta, ma trazneste de sus ca mint si-mi raman si cuvintele-n gat ca nici chiar eu nu pot minti atata.

asa ca mai bine ma-mpiedic si-o las cum a cazut. deah, SI de-astea am zis ca nu mai fac …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s